AniPort

 

  Lidenskapelig opptatt av dyr? Bli vert, og få betaling for hobbyen din!

 

  Gjør det du liker best! Pass en hund, katt eller smådyr, gå tur med en hund eller tilby         hundetrening. Å være vert for en dyretjeneste hos AniPort skal være kjekt for både
 deg og familien din.

 AniPort skal bli Norges beste dyreportal for deg som ønsker å jobbe med dyr. Uansett om du er   student, pensjonist eller noen midt imellom, bli med oss på AniPort- laget! Hos oss kan du tjene   penger på dyrepass, hundepass, hundelufting, hundetrening og tilby dyreopplevelser til kunder i   hele Norge. Det er supert som deltidsjobb, sommerjobb eller heltidsjobb dersom du ønsker det.   Bli med, og tjen penger på din lidenskap.

 Hvilke tjenester kan du tilby hos AniPort?

  • Overnatting
  • Dagpass
  • Hundelufting
  • Hundetrening
  • Dyreopplevelser
  • Opplevelser for dyr

 Trenger du dyrepass eller vil du oppleve noe helt nytt sammen med       familien din?

 

 

 Så hyggelig at du ønsker å bli kunde hos oss! Vi tilbyr firbeinte og tobeinte en 5-stjerners   opplevelser hos oss. Vi har samlet alt for og med dyr i en stor portal hos AniPort. Alle våre   tjenester er kvalitetssikrede, og alle våre utvalgte dyrepassere er veterinærgodkjente. Vi tilbyr   både dagpass, overnatting, hundelufting, trening, dyreopplevelser og opplevelser for dyr. Så   hvordan går du frem for å bestille et opphold eller en aktivitet?

 1.Opprett en bruker hos oss

 Du må opprette en bruker hos oss for å få tilgang til alle våre tilbud. Dette gjør du ved å trykke   på «registrer deg». Husk å legge til ett eller flere dyr før du begynner på bestillingen din.

 2. Bestill et opphold eller en aktivitet

 Vi har hundrevis av annonser. Finn det tilbudet du trenger nær deg, og bestill opphold eller   aktivitet trygt og enkelt av en av våre verter.

 3. Avtal med verten

 Verten må først bekrefte din forespørsel. Deretter må du som kunde betale, og du vil så få   kontaktinformasjon og adresse til stedet oppholdet eller aktiviteten skal finne sted.

 Aval gjerne et møte med din vert før oppholdet, for å se at verten er din perfekte dyrepasser.   Kontakt gjerne våre tilbydere av aktiviteter for spørsmål om deres opplevelser.

 Lurer du på hvordan du kan bli vert? Finn ut mer:Bli vert